| >>> Csevegő <<< | |
|
+24Nikki Bentley Phoenix Ashmore Edward Cullen Bella Cullen Sulpicia Volterra Jacob Black Kate Denali Embry Call Trisha S. Brown Amelia Gray Kawako Henderz Renesmee Cullen Tanya Denali Beverley Miller Sophie Storm Rabbythia Du Noir Sean Harrison Alice Cullen Eiryn Volatte Matthew Webster Cole Night Brigitte Charlotte Loire Ronaldo Montiel Ketrin Parker 28 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Brigitte Charlotte Loire Vérfarkas
Hozzászólások száma : 949 Join date : 2009. Dec. 29. Tartózkodási hely : Port Angeles
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:36 pm | |
| de neked ott az öcséd, nem? | |
|
| |
Matthew Webster Ragadozó vámpír
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Mar. 24.
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:27 pm | |
| - Brigitte Charlotte Loire írta:
- a falkám? *nézek rá értetlenül* nekem nincs falkám. a magányos farkas kifejezés rám tökéletesen illik ~ezt talán nem kellett volna ilyen őszintén bevallani egy vámpírnak~
nem rég megismerkedtem ugyan néhány fajtámbelivel, de nem vagyok a La Push-i falka tagja. csak nem rég tudtam meg azt is, hogy egyáltalán léteznek... *ez valamelyest megnyugtat* ~bőven sok egy farkas is, hát még ha egy tucat lihegne a nyakunkban~ Tudom mi a magány, a vámpírok többsége is magányosan él... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 949 Join date : 2009. Dec. 29. Tartózkodási hely : Port Angeles
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:22 pm | |
| a falkám? *nézek rá értetlenül* nekem nincs falkám. a magányos farkas kifejezés rám tökéletesen illik ~ezt talán nem kellett volna ilyen őszintén bevallani egy vámpírnak~ nem rég megismerkedtem ugyan néhány fajtámbelivel, de nem vagyok a La Push-i falka tagja. csak nem rég tudtam meg azt is, hogy egyáltalán léteznek... | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:16 pm | |
- nem... tényleg nem *sóhajtok* ezt kezdettől fogva tudom, de nem tehetek ellene... nem tehetek a származásomról *mondom lemondóan, és lehuppanok az egyik kanapéra*
Ezt akkor sem lehet! *szajkózom még mindig* Gondolom a falkád sem díjazza?! | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:13 pm | |
| nem... tényleg nem *sóhajtok* ezt kezdettől fogva tudom, de nem tehetek ellene... nem tehetek a származásomról *mondom lemondóan, és lehuppanok az egyik kanapéra* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:10 pm | |
- mi... miért nem? ezt különben sem lehet irányítani. ahhoz már késő. és különben is... ne hogy azt hidd, én örülök ennek, és nem próbáltam magam távol tartani tőle... de nagyon rámenős ~és jóképű, és...~
Mert csak... mert... ~najó, fogalmam sincs miért nem lehet~ Ez nem természetes! *húzom ki magam és összeráncolt szemöldökkel visszasétálok a helyemre* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:05 pm | |
| mi... miért nem? ezt különben sem lehet irányítani. ahhoz már késő. és különben is... ne hogy azt hidd, én örülök ennek, és nem próbáltam magam távol tartani tőle... de nagyon rámenős ~és jóképű, és...~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 9:01 pm | |
- *a falig hátrálok meglepetésemben, mikor hirtelen felpattan*
igen, az vagyok *nyögöm ki végül* mit nem? Nem kedvelhetitek egymást! *nyögöm ki szörnyülködve* /igazából semmi bajom ezzel ^^ de a bratyó azt az utasítást adta, hogy ne tetszen / | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:55 pm | |
| *a falig hátrálok meglepetésemben, mikor hirtelen felpattan* igen, az vagyok *nyögöm ki végül* mit nem? | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:51 pm | |
- igen, a tavaszi álarcosbál *bólintok*
bunkó? hát... nem ~kivéve kezdetben, de akkor én sem voltam valami kedves ~ azt hiszem kedvelem a bátyádat *vallom be végül* *najó, az hogy a bátyám nem bunkó vele, kezd egyre jobban zavarba ejteni* Kedveled a bátyám..? ~ez még részben jó is lehet, már ha Peter is ugyan így van ezzel, de valami fura a csajban~ *ekkor az ablakon beáramlik egy széllöket* Te farkas vagy! *ugrom fel támadó állásba és értetlen fejet vágva makogok* Mi akkor..? De akkor Ti nem..! | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:45 pm | |
| igen, a tavaszi álarcosbál *bólintok* bunkó? hát... nem ~kivéve kezdetben, de akkor én sem voltam valami kedves ~ azt hiszem kedvelem a bátyádat *vallom be végül* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:38 pm | |
- a tesója? ~nem is tudtam, hogy van egy tesója, aki ráadásul szintén vámpír~
én... hát én... már találkoztunk párszor... például az Álarcosbálon *magyarázom* Álarcosbál? *pislogok értetlenül* Nem is tudtam hogy Peter szereti az ilyen bálokat... Tényleg le vagyok maradva! *gondolkozom félhangosan* ~Ha tudtam volna, hogy ilyen szép lányok vannak ott, én is elmegyek... de most már mindegy~ Am, remélem nem volt veled... bunkó...? *suhan át egy fintor az arcomon* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:34 pm | |
| a tesója? ~nem is tudtam, hogy van egy tesója, aki ráadásul szintén vámpír~ én... hát én... már találkoztunk párszor... például az Álarcosbálon *magyarázom* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:32 pm | |
- Webster? *pillantok rá érdeklődve* ~már tudom kire hasonlít... talán véletlen egybeesés? nem hinném~ ismered Petert? Peter Webstert
Öhm... *meglepődöm, hogy ismeri Petert* ...igen, a tesója vagyok. És te? Honnan ismered? *nézek érdeklődve a lányra* ~Valamiről lemaradtam volna?~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:30 pm | |
| Webster? *pillantok rá érdeklődve* ~már tudom kire hasonlít... talán véletlen egybeesés? nem hinném~ ismered Petert? Peter Webstert | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:28 pm | |
- Matthew Webster írta:
Nem egészen... olyan is-is... *végig nézek a lányon* ~valami furcsát érzek rajta~ értem *sóhajtok* Brigitte Charlotte Loire *mutatkozom be végül* de szólíts csak Briának Matthew Webster *biccentek neki* de szólíts csak Matt-nek *ismét lazább testtartást veszek fel* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:25 pm | |
| - Matthew Webster írta:
Nem egészen... olyan is-is... *végig nézek a lányon* ~valami furcsát érzek rajta~ értem *sóhajtok* Brigitte Charlotte Loire *mutatkozom be végül* de szólíts csak Briának | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:23 pm | |
- Matthew Webster írta:
Oh, Helló! *nyújtózik egyet* ~hmm... mennyi itt a a vámpír mostanság ~ te új vagy itt? *kérdezek rá* ~nagyon emlékeztet valakire... de kire is?~ Nem egészen... olyan is-is... *végig nézek a lányon* ~valami furcsát érzek rajta~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:18 pm | |
Oh, Helló! *nyújtózik egyet* ~hmm... mennyi itt a vámpír mostanság ~ te új vagy itt? *kérdezek rá* ~nagyon emlékeztet valakire... de kire is?~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:16 pm | |
- Matthew Webster írta:
- *Egyedül gubbaszt a szobában*
~Hát, sosem megy le a nap~ *unatkozik* üdvözletem / / Oh, Helló! *nyújtózik egyet* | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:12 pm | |
- *Egyedül gubbaszt a szobában*
~Hát, sosem megy le a nap~ *unatkozik* üdvözletem / / | |
|
| |
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 8:09 pm | |
| *Egyedül gubbaszt a szobában* ~Hát, sosem megy le a nap~ *unatkozik* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 11:53 am | |
| - Rabbythia Du Noir írta:
- Hello!
Szép jó reggelt |
|
| |
Rabbythia Du Noir Vegetáriánus vámpír
Hozzászólások száma : 61 Join date : 2010. Feb. 17. Tartózkodási hely : Itt-ott.amott:)
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 11:51 am | |
| | |
|
| |
Sean Harrison Ember
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. Mar. 20.
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< Vas. Márc. 28, 2010 11:00 am | |
| 'Napot! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: >>> Csevegő <<< | |
| |
|
| |
| >>> Csevegő <<< | |
|