Bella Cullen Vegetáriánus vámpír
Hozzászólások száma : 321 Join date : 2009. Dec. 29. Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Mentor - program Csüt. Dec. 31, 2009 1:23 am | |
| //AZ ELŐZŐ FÓRUMRÓL// Kedves forumozók Létrejött a Mentortér topik... hogy mi is ez lentebb olvashatjátok Mi is ez és mire jó?Ez a téma egy külön topikban fog lezajlani, amelyet nyugodjatok meg, csak azok láthatnak, akik segítségre szorulnak, illetve segítséget nyújtanak. Tehát bizalmasan kezeljük, nem tudja meg az egész világ Ha jelentkezel, rendelkezésedre állítunk egy "mentort", aki önként vállalja a segítségnyújtást. Neki elpanaszolod, hogy mivel nem vagy megelégedve és min szeretnél javítani, ő pedig a segítségedre lesz, mégpedig szerepjátékosan. Tehát ott is játszani fogtok, de az nem befolyásolja a "kinti" történéseket, teljesen el van attól vonatkozva és közben ő javítja a hibáidat, kedvesen, megértően, nem pedig úgy, hogy leordítja a fejed . .A program által javíthatsz a játékodon és hidd el, máris élvezetesebb lesz a játék. Hogyan jelentkezzek?Senkit sem kényszerítünk arra, hogy részt vegyen ebben a programban és nem is említek meg senkit név szerint. Ez teljességben a ti döntésetek, hogy igénylitek-e ezt a fajta segítséget. (Megsúgom, hogy ez a módszer sok hasonló oldalon bevált már ). Én személy szerint mindenkinek ajánlom, aki ráismert magára, akár csak egyetlen egy pontban is, mert ebből csak tanulni lehet. Ha felkeltettem a kíváncsiságodat, jelentkezz privátban nálam. Az üzenet tartalmazza: a nevedet (amit itt használsz), a korodat (a valódit, nem adjuk tovább), hogy mennyi ideje szerepezel és, hogy min/miken szeretnél javítani. Jelentkezni bármikor lehet. Ez egy remélhetőleg örök életű program. Nem fontos most rögtön nekiugrani. Bármikor, ha úgy érzitek, hogy szükségetek van rá. Csak küldjetek privátot nekem. //a mentortér itt is létrejött már, eddig egy mentorunk van, Paul személyében// | |
|