Welcome to Mystic Falls
Üdvözöllek a Vampsite szerepjátékán!
Magyarország egyik legnagyobb oldalának a szerepjátékán böngészel jelenleg. Ha kedvet kaptál, regisztrálj! Ha új vagy, sebaj kérd meg az egyik Admint, hogy segítsen neked. Nézz be a szabad karakterek , és a canon karakterek listájába. Az utóbbi folyamatosan bővül. A sorozatot a 3. évadtól játsszuk.
Kattintsatok mindennap a képre! .
Korlátozás
Fontos, hogy kizárólag AKTÍV karaktereket várunk. A fórum nem átjáróház - ha egyszer beregisztrálsz, legalább gondold komolyan.
Amilyen karakterek jelenleg nem alakíthatók;
• vámpír
• hibrid
Valamint, női karakterek, semmilyen fajban nem alakíthatók, mivel az oldalon nagyon elszaporodtak, férfijaink pedig alig vannak. Egyedül a cannon, illetve keresett karik képeznek ez alól kivételt!
Időjárásjelentés
Az elkövetkezendő napokban tűző napfény fogja égetni a bőrünket, szóval ne naponta többször kenjenek fel egy réteg naptejet. Elég meleg május elé nézhetünk. Az esti órákban enyhe szél fogja lehűsíteni a forró napokat. Esőre nem számíthatunk.
Ki van itt? Jelenleg
6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (
85 fő) Vas. Okt. 20, 2024 2:13 pm-kor volt itt.
Ment, nem ment - Hozzászólások
+19 Kate Denali
Dolly Bones
Rhihannon Burgess
Rabbythia Du Noir
Daniel Hogs
Athenodora de la Volterra
Esme Cullen
Phoenix Ashmore
Jacob Black
Leah Clearwater
Bella Cullen
Ronaldo Montiel
Angel
Renesmee Cullen
Ketrin Parker
Prae la Loise
Brigitte Charlotte Loire
Rebecka Draven
Admin
23 posters
Szerző Üzenet Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Vas. Jan. 10, 2010 2:07 pm
Ketrin Parker Ember
Hozzászólások száma : 680Join date : 2009. Dec. 30. Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Vas. Jan. 10, 2010 1:40 pm Angel szívem ment neked valami
Prae la Loise Vegetáriánus vámpír
Hozzászólások száma : 351Join date : 2009. Dec. 30. Prae la Loise Vegetáriánus vámpír
Hozzászólások száma : 351Join date : 2009. Dec. 30. Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Pént. Jan. 08, 2010 5:02 pm Phoenix Ashmore kisasszonynak elment a reply. Bocsi, hogy rövid voltam, de kissé fáradt vagyok... *bűnbánó fej*
Brigitte Charlotte Loire Vérfarkas
Hozzászólások száma : 949Join date : 2009. Dec. 29.Tartózkodási hely : Port Angeles Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Csüt. Jan. 07, 2010 6:30 pm Prae la Loise írta: Brigitte Charlotte Loire írta: Prae la Loise írta: Brigitte Charlotte Loire írta: Prae: írtam Forks --> Forks High School --> Udvar Ment rá a válasz! írtamírtamírtam Máris rohanok olvasni!!! De választ csak estére adhatok... *kirohan egyenesen a suliudvarra száguld* oké, nem gond xD
nekem mindig van hová írnom, úgyhogy nem kell sietni
Hozzászólások száma : 351Join date : 2009. Dec. 30. Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Csüt. Jan. 07, 2010 6:26 pm Brigitte Charlotte Loire írta: Prae la Loise írta: Brigitte Charlotte Loire írta: Prae: írtam Forks --> Forks High School --> Udvar Ment rá a válasz! írtamírtamírtam Máris rohanok olvasni!!! De választ csak estére adhatok... *kirohan egyenesen a suliudvarra száguld*
Hozzászólások száma : 949Join date : 2009. Dec. 29.Tartózkodási hely : Port Angeles Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Csüt. Jan. 07, 2010 6:25 pm Prae la Loise írta: Brigitte Charlotte Loire írta: Prae: írtam Forks --> Forks High School --> Udvar Ment rá a válasz! írtamírtamírtam
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Csüt. Jan. 07, 2010 6:06 pm Beca ment a reag
Bocsi a késés miatt
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Csüt. Jan. 07, 2010 5:48 pm
Hozzászólások száma : 351Join date : 2009. Dec. 30. Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Szer. Jan. 06, 2010 10:50 pm Brigitte Charlotte Loire írta: Prae: írtam Forks --> Forks High School --> Udvar Ment rá a válasz!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Szer. Jan. 06, 2010 3:55 pm
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Szer. Jan. 06, 2010 3:38 pm
Hozzászólások száma : 949Join date : 2009. Dec. 29.Tartózkodási hely : Port Angeles Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Szer. Jan. 06, 2010 12:38 am Prae: írtam Forks --> Forks High School --> Udvar
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Kedd Jan. 05, 2010 6:23 pm Rebecka Draven írta: Ment Bethnek a Főutcára ^^ Ment is rá a válasz
Rebecka Draven Vegetáriánus vámpír
Hozzászólások száma : 610Join date : 2010. Jan. 03. Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Kedd Jan. 05, 2010 5:50 pm Ment Bethnek a Főutcára ^^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Hétf. Jan. 04, 2010 1:11 am
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Hétf. Jan. 04, 2010 12:16 am Leonardo di Vericcio írta: Em, édes, lehet olvasni Ment, egyetlen mesebeli hercegem.
(L)
Vendég Vendég
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások Vas. Jan. 03, 2010 6:11 am Em, édes, lehet olvasni
Vendég Vendég
Admin Admin
Hozzászólások száma : 132Join date : 2009. Dec. 29.Age : 34 Tárgy: Ment, nem ment - Hozzászólások Kedd Dec. 29, 2009 2:11 pm
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Ment, nem ment - Hozzászólások
Ment, nem ment - Hozzászólások
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.